Deze robotstofzuiger kan gebruik maken van spraakbediening, maar dit moet eerst ingesteld worden.

Google heeft overigens zelf een gids. Deze vindt u hier:

Google help - Skill setup

Volg onderstaande stappen om Google Assistant in te stellen:

Open de Google Home app op uw smartphone of ander device
Selecteer het Account icoon onderaan de pagina om uw account te openen.

Selecteer Instellingen of toevoegen
Selecteer Instellen
Selecteer Link onder Werkt met Google.
Typ bovenin de zoekbalk  "HomeWizard Cleaner"

Selecteer nu HomeWizard Cleaner skill
Login met uw HomeWizard gegevens.

Als u ingelogd bent, selecteer "AUTHORISE" om Google toestemming te geven om te verbinden met uw stofzuiger.

U kunt onderstaande opdrachten nu gebruiken via Google Assistant, maar eerst zou u de stofzuiger nog een andere naam kunnen geven.

Als je de naam Cleaneryou wenst aan te passen, dan kan dit via de instellingen pagina.