De robot stofzuiger laat zich via stemcommando's besturen met o.a Amazon Alexa. Maar eerst moet je de Skill aanzetten.

Amazon heeft ook een eigen handleiding hierover, deze vindt je hier:

Amazon help - Skill setup

Volg de onderstaande stappen om de Skill aan te zetten:

Open de Alexa-app op je smartphone of tablet en selecteer het menu-icoontje links boven in het scherm.

Selecteer 'Skills and Games'.
Typ "HomeWizard Climate"  in de zoekbalk en klik op de HomeWizard Cleaner Skill.

Klik op ENABLE TO USE. Je zal nu worden gevraagd om in te loggen met je HomeWizard-account.

Log nu in met dezelfde gegevens als waarmee je in de app bent ingelogd.

Eenmaal ingelogd, kies voor "AUTHORISE" om Alexa toegang te geven tot jouw robot stofzuiger

Keer terug naar de Alexa-app en kies voor "DISCOVER DEVICES". Jouw robot stofzuiger wordt gevonden en toegevoegd aan Alexa.

Je kunt nu aan Alexa vragen om de robot stofzuiger aan te zetten door te zeggen: "Alexa, turn on the smartfan" of uit door "Alexa, turn off the smartfan".

Je kan je robot stofzuiger ook altijd een andere naam geven in het Settings-menu.