Voor het eerste gebruik

Neem het apparaat en de accessoires uit de doos. Verwijder de stickers, beschermende folie of plastic van het apparaat.

1. Installeer de Cleaner app

Installeer de App “HomeWizard Cleaner” uit de App Store of Google Play Store. Eenmaal geïnstalleerd zal de App onder de naam “Cleaner” verschijnen.

Of klik op de onderstaande link om direct de bijbehorende Cleaner-app te installeren op uw toestel.

Appstore

Google Play store

2. Opladen van de accu

• Plaats het laadstation tegen de muur en verwijder voorwerpen binnen 1 meter aan de zijkanten en 2 meter aan de voorkant. De stofzuiger is uitgeschakeld wanneer deze in de doos zit. Om de stofzuiger aan te zetten schakelt u de aan/uit schakelaar aan de zijkant van de stofzuiger. De aan/uit schakelaar moet aan staan voordat de stofzuiger kan opladen.
  • U kunt de stofzuiger op een van de volgende manieren opladen:
    • Sluit de adapter aan op de zijkant van de machine en steek het andere eind in het stopcontact.
    • Zet de stofzuiger voor het dock, met de voorkant naar het dock gericht. Druk vervolgens op  op de bovenkant van de stofzuiger. Deze zal vervolgens automatisch naar het dock rijden en beginnen met opladen.
    • Zorg ervoor dat de aan/uit schakelaar aan staat tijdens het opladen. Als deze uit staat zal de stofzuiger een foutmelding tonen op het scherm en niet opladen.
  • Als het apparaat wordt opgeladen, zal het aan/uit lampje  knipperen.
  • Als het opladen voltooid is, zal het aan/uit lampje  niet meer knipperen maar continu branden.
  • In stand-by zal de stofzuiger een geluidssignaal geven als de batterij bijna leeg is.
  • Tijdens het gebruik zal de stofzuiger automatisch terugkeren naar het oplaadstation als de batterij bijna leeg is.

TIPS om de levensduur van de batterij te verlengen:

• Het apparaat voor het eerste gebruik 12 uur opladen.
  • Laad het apparaat op zodra de batterij bijna leeg is.
  • Tijdens het gebruik zal de stofzuiger automatisch terugkeren naar het oplaadstation als het stofzuigen klaar is of als de batterij bijna leeg is.
  • Wanneer het apparaat meer dan 3 maanden niet gebruikt wordt laadt u de batterij 12 uur lang op, schakelt u de aan/uit schakelaar aan de zijkant van het apparaat uit, verwijdert u de batterij uit het apparaat en bewaart u deze op een koele, droge plaats.